Hír: : GÓBÉK LÉGIALKALMASSÁGI TANUSÍTVÁNYA
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2020 ápr. 09. csütörtök - 08:57:40

Tisztelt Góbé Tulajdonosok / Üzembentartók!

Az MVSZ DTO alatt tovább tudjuk használni a Góbékat. A dokumentumok vizsgálata során kiderült, hogy nem minden gép rendelkezik az új Annex 1 formátumú légialkalmassági bizonyítvánnyal (HgCAA Form 25). Annak érdekében, hogy mindenben meg tudjunk felelni az előírásoknak, az összes MVSZ DTO alatt üzemelő vagy a CAMO felügyelete alatt lévő gépnek már ilyen bizonyítványa kell, hogy legyen.

Ezért kérek minden tulajdonost/üzembentartót, hogy ellenőrizze a gépe(ik) dokumentumát, és ha régi formátumú légialkalmasságit talál, akkor kérje a légügyi hivataltól az új kiállítását.

Ehhez nem kell mást tenni, mint email formájában megírni egy levélben, hogy az adott gépnek nincs HgCAA Form 25 nyomtatványa. A bejelentéshez csatolni kell a 81.-es díjtétel (mindössze 5000 Ft) befizetéséről szóló utalási bizonylatot.
A beérkezett kérelem és fizetési igazolás alapján a hivatal kiállítja és postázza az új légialkalmasságit. (Ne felejtsétek el a levélben megírni a postacímet ahova kéritek a dokumentumot) A levelet a -Email- címre küldjétek.

A HgCAA Form 25 minta a Letöltések – MVSz CAMO SZERVEZET menüpontunkban megtalálható.
Üdvözlettel,
Kiss Gyula CAMO VezetőEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://www.soaringhungary.hu/news.php?extend.974 )


Memória használat: 2,453kb