Hír: : MVSz KÜLDÖTT-KÖZGYŰLÉS 2019.11.09.10:00LT LHFH
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2019 nov. 06. szerda - 10:26:26

A Magyar Vitorlázórepülő Szövetség a mandátumok 84 %-ának részvételével megtartotta Őszi rendes Küldött-közgyűlését. Küldöttek egyhangúlag elfogadták a beszámolókat (Elnök, FB, VTSB, Válogatott Keret, ATO, CAMO szervezet, Oktatási és Képzési Bizottság).

Elfogadták a javasolt Válogatott keretnévsort, a 2019 évi gazdálkodási tevékenységről szóló beszámolót és elfogadták, hogy – tekintettel az átalakulási folyamatból adódó bizonytalanságra – a 2020 évi költségvetés a 2019 év bázisán készült és hogy a tavaszi Küldöttgyűlésen tudjuk módosítani az időközben esetlegesen bekövetkező változások szerint.
Közgyűlés elfogadta a VTSB által javasolt szabályzatmódosításokat. Küldöttek döntöttek a Nemzeti Bajnokságra beérkezett pályázatokról és elfogadták a 2020 éves Versenynaptárt. E szerint 2020 évben a Nemzeti Bajnokság egy helyszínen, Matkópusztán lesz.

Az MVSz Közgyűlése az RLSz javára lemond ideiglenes szakszövetségi jogáról és ennek megfelelően módosítja Alapszabályát.

Döntés született arról, hogy a 2020 évi Tavaszi Rendes Közgyűlés helyszíne Dunakeszi Repülőtér.
A Küldöttgyűlés jegyzőkönyve mellékleteivel együtt hamarosan megtalálható lesz Dokumentumtárunkban, a módosított szabályzatok, pályázatok pedig Letöltések menüpontunkban.

A Küldöttgyűlés után az MVSz ATO/DTO szervezete megtartotta éves DHT értekezletét.

Ezúton is köszönjük Tagszervezeteink aktív részvételét és bizalmát!

Gyöngyösi András Zénó Elnök
MVSz Elnökség
Ezen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://www.soaringhungary.hu/news.php?extend.950 )


Memória használat: 2,474kb