Hír: : RALLY KUPA BÉKÉSCSABÁN!
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2019 júl. 10. szerda - 14:59:52

Túl vagyunk az első négy futamon!
Békéscsabán július 6.-án, szombaton sikerült értékelhető versenyszámot repülni, vasárnap sajnos már nem volt kedvező az időjárás. Az eredmények és a fájlok elérhetők a Rally Kupa honlapján a bal oldali menüsorunkon.
Az első három helyezett Endrődi Balázs (ACFH), Szabó Bence (MÁV) és Fekete Gábor (MALÉV). Az eddigi futamok összesítésében Endrődi Balázs (ACFH) áll az élen Szot Gábor (ACFH) és Laktis Balázs/Pethő Enikő (MÁV) elött.

A szervezők itt is kitettek magukért, köszönet mindenkinek a munkájáért.

Három fontos eltérés az MVK általános szabályaitól:
1. Az MVK nevezési díjat a verseny előtt kell befizetni, ez a részvétel feltétele. Aki még nem utalta át az MVSz forint számlájára az 1000 Ft nevezési díjat, tegye meg minél előbb.
2. A Rally Kupán csak olyan repülőgéppel lehet indulni, amelyik előzetesen regisztrálva lett az MVK-ONLINE felületen. Ha új géppel vesztek részt, péntek délig kérjétek a gép regisztrálását.
2. A Rally kupában csak deklarált (RT) feladattal lehet pontot szerezni. Ahol a kiírt feladattól eltértek, ott az a pont az értékelésnél virtuális leszállási helynek minősül, de ugyanezt a repülést az MVK-ban szabad távként értékelni lehet!

darojanos
VTSBEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://www.soaringhungary.hu/news.php?extend.933 )


Memória használat: 2,480kb