Hír: : MVSZ ŐSZI KÖZGYŰLÉS 2018.11.25.
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2018 dec. 07. péntek - 08:53:58

A Magyar Vitorlázórepülő Szövetség a mandátumok 87 %-ának részvételével megtartotta Őszi rendes Küldöttközgyűlését. Küldöttek egyhangúlag elfogadták a beszámolókat (Elnök, FB, VTSB, Válogatott Keret, Oktatási Bizottság, ATO CAMO szervezet).

Elfogadták a javasolt Válogatott keretnévsort, a 2018 évi gazdálkodási tevékenységről szóló beszámolót és elfogadták, hogy – tekintettel az átalakulási folyamatból adódó bizonytalanságra – a 2019 évi költségvetés a 2018 év bázisán készült és hogy a tavaszi Küldöttgyűlésen tudjuk módosítani az időközben esetlegesen bekövetkező változások szerint.

Küldöttek döntöttek a Nemzeti Bajnokságra beérkezett pályázatokról és elfogadták a 2018 éves Versenynaptárt. E szerint az NB a 15m/Std/20m gépek számára Hajdúszoboszlón lesz, míg a FAI Klub/18m/Open számára Szatymazon.

Közgyűlés a szakszövetségi jogok gyakorlása érdekében úgy módosította az Alapszabályt, hogy az lehetővé tegye a többi légisport szakágak tagjainak pártoló tagként való felvételét az MVSz-be.
Küldöttek megvitatták és elfogadták az Elnökség által javasolt új, sávos tagdíjfizetési rendszert, melynek alapja az előző évben regisztrált tagok száma, és amelynek éves összegét az előző évi őszi Közgyűlés határozza meg.
Döntés született arról, hogy a Tavaszi Rendes Közgyűlés helyszíne Pécs-Pogány repülőtér lesz
A Küldöttgyűlés jegyzőkönyve elkészült és mellékleteivel együtt megtalálató Dokumentumtárunkban.
Ezúton is köszönjük Tagszervezeteink aktív részvételét és bizalmát!

MVSz ElnökségEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://www.soaringhungary.hu/news.php?extend.917 )


Memória használat: 2,481kb