Hír: : MAGYAR VITORLÁZÓREPÜLŐ RALLY KUPA 2018
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2018 máj. 31. csütörtök - 09:19:48

Május 26-27.–i hétvégén lezajlott az idén először meghirdetett „Weekend Cup” első futama Szatymazon. A szombati versenyszámot elmosta a zivatar, de vasárnap igen jó időben került megrendezésre a szám. Végülis 23 versenyző eredményét sikerült elfogadnunk.
A verseny kísérleti jellegénél fogva a kiíráshoz képest a szabályokat az utolsó pillanatban módosítottuk, de ez nem okozott zavart! Annál nagyobb zavart okozott, hogy a versenyzők nem tartották a nevezési határidőt, sőt sokan még az eligazításon sem regisztráltak, ezért az értékelésnél nem volt támpont, hogy még hány versenyző nem adta le a fájlt. Így fordulhatott elő, hogy a dobogós helyek háromszor is gazdát cseréltek! A többszörös ellenőrzés után a dobogón maradtak:
1. helyezett: Kóré Zoltán (Alföldi) 100,00 pont
2. helyezett: Hamar Zoltán (Vario) 97,34 pont
3. helyezett: Laurinyecz Sándor (Kvasz) 95,78 pont
A teljes eredményjegyzék megtalálható a versenysorozat honlapján, elérhető bal oldali menüsorunkról.

Következő helyszín Nyíregyháza, június 9-10, reméljük az időjárás kedvező lesz a két napos futam megrendezéséhez! Kérjük a versenyzők pontosabb regisztrálását (név, klub, lastromjel, konfiguráció, MVK nevezés), az eligazítások végén a nevezések zárását és a lista megküldését a Sportbizottságnak!
darojanos
VTSBEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://www.soaringhungary.hu/news.php?extend.898 )


Memória használat: 2,477kb