Hír: : A RENDKÍVÜLI KÜLDÖTTGYŰLÉS DOKUMENTUMAI
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2017 okt. 02. hétfő - 17:31:27

Letöltések menüpontunkban megtalálhatók a 2017 október 14.-i Rendkívüli Küldöttgyűlésünk dokumentumai, nevezetesen a Meghívó a napirenddel és az Egyesületek aktuális mandátumszámai azok neveivel, akik érvényes Megbízólevéllel rendelkeznek illetve Klubvezetők, akiknek nem kell Megbízólevél a szavazáshoz. Megtalálható továbbá egy szerkeszthető Megbízólevél formanyomtatvány is. Hamarosan felkerül a tervezett Alapszabály is.

Az MVSz további zavartalan működéséhez szükséges, hogy az MRSz szervezeti egységéből önálló Szövetséggé váljunk, ehhez pedig Alapszabály módosításra van szükség. Az Alapszabály módosítása csak a tagok minősített többségének szavazatával lehetséges, ezért kérjük Tagszervezeteinket, hogy a Küldöttgyűlésen pontosan, megfelelő meghatalmazással jelenjenek meg és amennyiben ez nem lehetséges, a mellékelt minta szerinti szabályos Megbízólevéllel lássanak el valakit, aki biztos megjelenik. Az aláírt (szkennelt, fotózott) Megbízólevelek elektronikus úton is továbbíthatóak a megbízott személyekhez!

Kérjük továbbá, hogy ha időközben az Egyesületek vezetői megváltoztak, vagy a korábban kiadott megbízás visszavonásra került, sürgősen jelezzétek, hogy javíthassuk a listát.

Köszönettel
MVSz Elnökség
darojanosEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://www.soaringhungary.hu/news.php?extend.858 )


Memória használat: 2,488kb