Hír: : MVK TASKER 2017
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2017 aug. 02. szerda - 11:04:35

Paszternák Laci munkájaként elkészült program alkalmas IGC fájlok megtekintésére, elemzésére, ellenőrzésére, de szabad távok esetén - az MVK szabályai szerint - elvégzi a fájl legjobb taszkolását , sőt az MVK pontokat is kiszámolja. A program Laci szellemi terméke, aki díjmentes használatra felajánlotta a vitorlázó repülő társadalom számára, ezúton is köszönjük neki!

Az MVK Tasker 2017 elérhető - Letöltések - Érvényes MVSz Szabályzatok – menüpontunkból, a telepítéséhez és használatához sok sikert kívánunk. A telepítés közben megjelenő vírusriasztásokat nyugodtan hagyjátok figyelmen kívül, a programot az AVAST víruslabor is bevizsgálta és tisztának minősítette.

Az MVK ONLINE felület továbbra is a Sportbírók kezelésében működik, akik felelősek az általuk feltöltött távok tisztaságáért, a verseny sportszerűségének biztosításáért. Ez a kiegészítő program megkönnyíti a munkájukat, de lehetőséget ad a versenyzőknek, érdeklődőknek, hogy fizetős program nélkül is elemezhessék saját és társaik repüléseit, továbbá ellenőrizhetik, hogy Sportbiztosuk a maximális pontszámot hozta e ki repülésükből. Ezzel a lehetőséggel is segíteni szeretnénk fiatal teljesítményrepülőink szakmai fejlődését és a nagyobb nyilvánosság erejével emelni versenyünk színvonalát, tisztaságát!

darojanos
VTSBEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://www.soaringhungary.hu/news.php?extend.845 )


Memória használat: 2,488kb