Hír: : Közgyűlési napló -- Epilógus
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: Gyongyosi_AZ
2020 dec. 22. kedd - 18:41:05

A ma délig tartó voksoláson a szavazásra bocsátott, Sportbírói Testületre vonatkozó Alapszabály kiegészítő határozati javaslat nem érte el a módosításhoz szükséges küszöböt. Este 6 órakor pedig határozatképesség nélkül lezárult az a szavazás is, amely arról dönthetett volna, hogy a Küldöttek újranyissák a vitát a kérdésben. Nem maradt több nyitott napirendi pont, ezzel az MVSz első online Küldöttközgyűlése véget ért.
Ebben a nehéz helyzetben keményen helyt álltak a klubok képviselői, a Klubvezetők és a Küldöttek, valamint tanácsadóik, akik közel két héten keresztül vettek részt a munkában annak érdekében, hogy ilyen körülmények között is meghozzák azokat a döntéseket, melyek szeretett sportunk, a vitorlázórepülés jövő évi kereteinek megteremtéséhez, a Nemzeti Bajnokságok előkészítéséhez, a Szövetség törvényes működésének fenntartásához szükségesek. Ismeretlen, eddig járatlan terepen kellett helyt állni, ahol ez a közösség megmutatta, hogy erre is képes. Gratulálok hozzá, és köszönöm szépen Mindenkinek a munkáját.
Ezúton szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy a Szövetség és minden vitorlázórepülő egyesület munkájában részt vevő tisztségviselőnek, oktatónak, segítőnek is megköszönjem ebben az esztendőben végzett áldozatos és önzetlen kiváló munkáját, amellyel hozzásegítették a klubokban sportrepülőket ahhoz, hogy ezt a nemes tevékenységet elsajátítsák és műveljék. A következő évre kívánok Mindenkinek jó egészséget a folytatáshoz.
Az MVSz Elnöksége nevében minden magyar Vitorlázórepülőnek áldott Karácsonyt kívánok.
2020. december 22. 18:40LT
Gyöngyösi András Zénó


Ezen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://www.soaringhungary.hu/news.php?extend.1022 )


Memória használat: 2,452kb